ŞANLIURFA / SİVEREK - Çavuşlu Ortaokulu

Çavuşlu Ortaokulu

ÇAVUŞLU MAH. ÇAVUŞLU KÜME EVLERİ NO: 1/1 İÇ KAPI NO: 4 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Kendisi, ülkesi ve insanlık için faydalı, temel hak ve özgürlüklere saygılı, gelişime ve geliştirmeye açık, kültürlü ve sosyal bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çavuşlu İlk/Ortaokulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların fiziksel ve zihinsel farklılıklarına saygı duyarak bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizin bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak sürdürmek, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. Yüzyıla hazırlamak, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda yenilenerek değişim yaşatarak okul toplumunun gelişimini sağlamak için varız ve gelecek için çalışmaktayız.
Kaloriferli
ANA YOL ÜZERİDİR VE ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIR.
OKULUMUZ ESKİ DİYARBAKIR YOLU ÜZERİ OLUP, HER GÜN İLÇEYE GİDİP GELİNEBİLİR.
İL MERKEZİNE 110 KM, İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR.
Proje Çalışmaları
KARACADAĞ KALKINMA AJANSI OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİYLE İLGİLİ YAPIM AŞAMASINDA OLAN PROJEMİZ VARDIR.